Unde/ Când/ Cum Plantăm ?

 1. 2011: Octombrie - Noiembrie
  2012: Martie - Aprilie
  [detalii]

Ştiaţi că...?

 1. Un smochin sălbatic din Echo Caves, Africa de Sud are rădăcini ce ajung la 122 m,...
  Citeşte mai mult...
 2. Cel mai bătrân arbore recunoscut este denumit Eternal God - "Zeul Etern" - şi se...
  Citeşte mai mult...
 3. Spre sfârşitul secolului al XVIII-lea un castan european, cunoscut ca şi Copacul celor...
  Citeşte mai mult...
 4. Cel mai masiv copac din lume a fost, până în 1905, Lindsey Creek, fiind doborât în acel...
  Citeşte mai mult...
 
logare / login
Adresa de email:
Parola:

OK

Cont nou  |  Ai uitat parola?
right line element

Ce spun câştigătorii

AGENŢIA PTR PROTECŢIA MEDIULUI SATU MARE, Bekessy Elisabeta

Linii Multumim din suflet echipei Milioane de Oameni, Milioane de Copaci pentru posibilitatea ca prin Miscarea Nationala „Milioane de Oameni, Milioane de Copaci”, acest minunat colectiv din Satu Mare a reusit sa demonstreze ca succesul oricarei initiative poate fi asigurat numai gândind, traind si muncind zi de zi în spiritul devizei noastre:„Ne întrebam de ce nu face CINEVA ceva ... am înteles ca acel cineva suntem NOI!„ Pornind de la premiza: “biodiversitatea si cadrul natural reprezinta unul dintre obiectivele specifice actului educational, fiind o oportunitate de dezvoltare a abilitatilor si a practicilor de învatare si educare”, am reusit, într-un timp relativ scurt, sa formam o adevarata echipa în care fiecare dintre NOI si-a gasit utilitatea în scopul atingerii scopului nostru maret, de a asigura generatiei tinere un cadru natural de recreere, acel spatiu verde de care avem cu totii atâta nevoie. Când spunem NOI ne gândim la factorii de raspundere de a carei competenta profesionala depinde atât prezentul cât si viitorul nostru si anume, specialistii din cadrul administratiilor publice locale, directiei silvice, inspectoratului scolar judetean si nu în ultimul rând agentiei pentru protectia mediului.

Împreuna, printr-o munca sustinuta am reusit sa atingem obiectivele propuse la data înscrierii noastre în miscarea nationala, adica amenajarea a 8,9 ha de spatii verzi la nivelul celor 85 de institutii de învatamânt înscrise în program, respectiv, prin plantarea a 4330 de puieti, asigurarea pentru un numar de 4300 de prescolari si scolari suprafata de 20 mp de spatiu verde necesar pentru recreere în conditii optime.

Va multumim ca existati, ca prin tot ceea ce faceti simtim ca echipa Milioane de Oameni, Milioane de Copaci este echipa noastra, a tuturor, în care ne simtim bine, careia dorim sa ramânem fideli si sa contribuim si NOI la asigurarea efectelor multiplicative ale rezultatelor obtinute . Dorim multa sanatate întregii echipe pentru ca în toamna sa continuam cu si mai mult entuziasm ceea ce am început. Locul I obtinut de colectivul APM Satu Mare la cea de-a doua editie a Miscarii Nationale „Milioane de Oameni, Milioane de Copaci”, ne motiveaza si ne da curaj pentru a ne înscrie si la urmatoarele editii.
DIRECTOR EXECUTIV
Bekessy Elisabeta

înapoi

Program iniţiat de:

Fundatia Prais
 

În sprijinul Programului de Mediu al Naţiunilor Unite:
Campania Un Miliard de Copaci.

Parteneriat cu:

Ministerul Mediului Garda Nationala
MILIOANE DE OAMENI MILIOANE DE COPACI MILIOANE DE OAMENI MILIOANE DE COPACI MILIOANE DE OAMENI MILIOANE DE COPACI MILIOANE DE OAMENI MILIOANE DE COPACI

Membrii fondatori:

Lafarge Sigla Smithfield

Partener:

Amway Logo

Parteneri media:

Media Image Logo Logo Green Report
 
 
2008 PRAIS Corporate Communications All Rights Reserved. Privacy Policy | Regulament

web design by WANTED

 
Inchide
 

Detalii