Unde/ Când/ Cum Plantăm ?

 1. 2011: Octombrie - Noiembrie
  2012: Martie - Aprilie
  [detalii]

Ştiaţi că...?

 1. Un smochin sălbatic din Echo Caves, Africa de Sud are rădăcini ce ajung la 122 m,...
  Citeşte mai mult...
 2. Cel mai bătrân arbore recunoscut este denumit Eternal God - "Zeul Etern" - şi se...
  Citeşte mai mult...
 3. Spre sfârşitul secolului al XVIII-lea un castan european, cunoscut ca şi Copacul celor...
  Citeşte mai mult...
 4. Cel mai masiv copac din lume a fost, până în 1905, Lindsey Creek, fiind doborât în acel...
  Citeşte mai mult...
 
logare / login
Adresa de email:
Parola:

OK

Cont nou  |  Ai uitat parola?
right line element

Părerea ta

paragraf bottom shadow

PRIMARIA COMUNEI LUNCAVITA Stefan Ilie

Vă felicit pentru această campanie. Primăria Comunei Luncăviţa a participat şi va face parte în continuare la acest program. În această campanie de toamnă am plantat 1000 de arbori, însă în primăvara anului 2008 vom împăduri peste 60 de ha de teren. Vă rog să-mi spuneţi unde vă pot trimite fotografii din Luncăviţa? Cu respect, Ştefan Ilie Primarul Comunei Luncăviţa, jud. Tulcea

Linii
 

Liviu Smărăndoiu

Primăria sectorului 3 a început să lucreze la reamenajarea Bulevardului Unirii. Au scos toate gardurile care înconjurau spaţiile verzi. Ştie cineva ce au de gând?? Am auzit că vor să facă locuri de parcare. Sper că nu au de gând să taie zeci de copaci plantaţi acum 20 de ani... Domnul primar sper că o să ţină cont de faptul că suntem cea mai poluată capitală din Europa şi că avem cel mai puţin nr. de metrii pătraţi de spaţiu verde pe cap de locuitor.

Linii

Daniela

Este foarte bună ideea DV., dar am o întrebare: De ce nu se pot înscrie şi elevi în acest voluntariat, cred că aţi face o treabă foarte bună? Daca se poate sunt dispusă să particip. Eu locuiesc în Ploieşti după cum se ştie avem mare nevoie de acest lucru. Dacă se poate aştept răspunsul DV. pe mail-ul meu!

Linii

Lăcramioara Dinga

O idee într-adevăr excelentă! Nu pot fi cuprinşi şi elevii? Sunt director de şcoală şi m-ar încânta să-i pot implica în această activitate. Mult succes şi la cât mai multe astfel de iniţiative!

Linii

Mihaela

Salut ideea de a lua viaţă această iniţiativă şi la noi în oraş, adică în Zimnicea judeţul Teleorman. Numai că locul destinat spaţiilor verzi din spatele blocului 23A, strada M.Kogălniceanu, Primăria l-a dat unor cetăţeni pentru a-şi construi garaje şi magazii de lemne. Să vedeţi cu cât "devotament" şi dragoste de natură aceşti cetăţeni au scos pomii pe care i-am aşteptat câţiva ani să crească. Poate că nu este prea târziu să se ia şi o măsura în acest sens! Unii dintre noi dorim pomi şi flori NU MAGERNIŢE. Mai bine haideţi să ne mobilizăm să plantăm cât mai mulţi pomi şi flori la noi în oraş. Spaţiile din spatele blocurilor să devină adevărate mini parcuri. De aşa ceva au nevoie copii nostri!

Linii

Centru Carpato - Danubian de Geoecologie

Toate şcolile care fac parte din Programul mondial LeAF şi din Programul mondial Eco-Şcoala sunt invitate de CCDG să se implice. Merită să facem mai mult pentru pădure şi implicit pentru noi!

Linii

Pagina 4/9

 • înapoi
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • înainte
 • go button
 
Line

Program iniţiat de:

Fundatia Prais
 

În sprijinul Programului de Mediu al Naţiunilor Unite:
Campania Un Miliard de Copaci.

Parteneriat cu:

Ministerul Mediului Garda Nationala
MILIOANE DE OAMENI MILIOANE DE COPACI MILIOANE DE OAMENI MILIOANE DE COPACI MILIOANE DE OAMENI MILIOANE DE COPACI MILIOANE DE OAMENI MILIOANE DE COPACI

Membrii fondatori:

Lafarge Sigla Smithfield

Partener:

Amway Logo

Parteneri media:

Media Image Logo Logo Green Report
 
 
2008 PRAIS Corporate Communications All Rights Reserved. Privacy Policy | Regulament

web design by WANTED

 
Inchide
 

Detalii